Caut si eu un avocat care sa ma ajute sa redactez o Intampinare la
"CERERE PRIVIND ANTRENARFA RASPUNDERII PERSOANELOR CARE AU
CAUZAT STAREA. DE INSOLVENTA. A DEBITORULUI"
Astept oferta de pret pe mail crystyan_stan@yahoo.com.
Va multumesc
Buna ziua ,
Tatal meu a lucrat la o societate x pana pe 15 ian 2009 cand a fost fortat sa-si de-a demisia pe motiv ca nu mai are nevoie de serviciile lui.Angajatorul x i-a retinut pe luniile Noiembrie,Decembrie, Ianuarie salariu legal i-a fost data doar partea de intelegere la negru.Am facut o reclamatie la ITM pentru recuperarea drepturilor care ii se cuvineau plus a contravalorii zilelor de concediu aferente perioadei de lucru la acea societate.Cei de la ITM constanta s-au sesizat i-au dat o amenda de 3.000 de ron si instintare de plata pana pe data de 26.02.2009, dar acesta nu si-a indeplinit obligatiunile drept urmare am revenit cu o alta sesizare la ITM .Raspunsul acestora a fost ca trebuie sa-l actionez in instanta conform Legii nr.168/1999 .
Ceea ce doresc de la dumneavoastra este sa-mi trimiteti daca se poate un model de astfel de cerere pentru a putea sa o depun la judecatoria COnstanta.
Nu am idee ce ar trebuii sa scriu in ea si banuiesc ca trebuie sa fie scrisa in termenii juridici.
Va multumesc din tot sufletul si va doresc o zi cat mai frumoasa si un Paste cat mai Fericit alaturi de toti cei dragi voua.