avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Intampinare la CERERE PRIVIND ANTRENARFA RASPUNDERII ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Intampinare la CERERE PRIVIND ANTRENARFA RASPUNDERII PERSOANELOR CARE AU CAUZAT STAREA. DE INSOLVENTA. A DEBITORULUI

Caut si eu un avocat care sa ma ajute sa redactez o Intampinare la
"CERERE PRIVIND ANTRENARFA RASPUNDERII PERSOANELOR CARE AU
CAUZAT STAREA. DE INSOLVENTA. A DEBITORULUI"
Astept oferta de pret pe mail crystyan_stan@yahoo.com.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:27, 10 Iunie 2020
In forum nu se fac recomandari.

Puteti alege dvs un avocat din lista consultantilor inscrisi pe Forum
www.avocatnet.ro/Avocat-din-...

sau alegeti din tabloul avocatilor din Romania aflat pe site-ul Uniunii Naționale a Barourilor din România
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara! am nevoie de ajutor/îndrumare din partea unui avocat ... Nicole Ștefania Nicole Ștefania Bună seara! Am nevoie de ajutor/îndrumare din partea unui avocat specializat pe codul muncii, eventual contra cost. Va rog frumos, este relativ urgent. ... (vezi toată discuția)
Caut avocat! alexstana1988 alexstana1988 Buna ziua. Doresc sa infiintez un sindicat. Precizez ca am toate actele in proporție de 90% finalizate. Am rugămintea, dacă se găsește un avocat sa ... (vezi toată discuția)
Vacanta in strainatate - caut avocat Pimoga Pimoga Vacanta in strainatate - caut avocat Buna ziua, Doresc sa merg in strainatate cu copiii doar ca fosta sotie nu isi da acordul nici pentru pasapoarte nici ... (vezi toată discuția)