avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Caut avocat!
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Caut avocat!

Buna ziua.

Doresc sa infiintez un sindicat. Precizez ca am toate actele in proporție de 90% finalizate.
Am rugămintea, dacă se găsește un avocat sa ma poată reprezenta in instanța ptr a înființa acest sindicat și sa se uite înainte peste acte.
Aștept oferte de onorariu.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:41, 3 Septembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In forum nu se fac recomandari.

Puteti alege dvs un avocat din lista consultantilor inscrisi pe Forum
www.avocatnet.ro/Avocat-din-...

sau alegeti din tabloul avocatilor din Romania aflat pe site-ul Uniunii Naționale a Barourilor din România
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa_mi comunicați un avocat specializat in acțiuni de ... geromana geromana Va rog sa_mi comunicați un avocat specializat in acțiuni de demolare construcție(obligație de a face), știu că nu se poate face reclama. dar am mare ... (vezi toată discuția)
Intampinare la cerere privind antrenarfa raspunderii persoanelor care au cauzat starea. de insolventa. a debitorului aloveloman aloveloman Caut si eu un avocat care sa ma ajute sa redactez o Intampinare la \"CERERE PRIVIND ANTRENARFA RASPUNDERII PERSOANELOR CARE AU CAUZAT STAREA. DE INSOLVENTA. ... (vezi toată discuția)
Contestare decizie pensionare danielgixi danielgixi Buna ziua,un avocat in Constanta ptr deschiderea unui proces cu Casa de pensii Constanța îmi poate recomanda cineva?Va mulțumesc. (vezi toată discuția)