super...ma gandeam eu ca nu e chiar asa simplu,si imi pusesem si eu problema ca ma vor da afara.singura mea varianta e sa obtin cat mai mult prin vorba cu ei ca se pare ca legile sunt doar de forma.ei fac tot ce vor.
lucrez intr-o scoala privata din octombrie.am fost anuntata ca pe baza actelor aduse de mine, mi-a fost inregistrata cartea de munca...numai ca... cu o mica intarziere(decembrie).Luna aceasta am avut nevoie de copie si am constatat ca a fost inregistrata in februarie.am cerut sa imi fie trecute retroactiv si celelalte luni dar mi-au spus ca nu se mai poate,asa ceva e imposibil,itm-ul nu accepta.vreau sa precizez ca eu nu am o copie a contractului de munca si nici nu am semnat contractul,contabila rezolva treburile astea singura se pare.nu sunt singura in situatia asta.
intrebarea mea este:se mai pot trece lunile lipsa sau ma mint?de frica unor amenzi?in cazul in care fac o reclamatie si spun ca nu este semnatura mea pe contractul de munca inregistrat ce urmeaza...ce repercursiuni sunt pentru mine si mai ales pt firma?nu as vrea sa las lucrurile asa...deja am fost suficient pacalite.