avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Activitate Adyn@

Activitate Adyn@

Răspuns la discuția inundatii
Multumesc pt raspuns, si eu sper sa ma ajute.Am fost de dim la administrator, a venit, a vazut care este situatia si a zis ca deocamdata nu se poate face nimic.Bineinteles ca am fost si peste vecin dar ca de obicei nu ne putem intelege cu el. Si in momentul de fata apa imi curge siroaie pe peretii din baie si din cele doua dormitoare care au pereti comuni cu baia. Am vorbit si cu vecinii de sub mine si mi-au zis ca apa a ajuns pana la etajul 1 (eu stau la 3). Momentan vecinul cu pricina este la servici si nu se poate face nimic.
Discuție inundatii
Buna. Acum cateva minute am ajuns acasa si am observat ca vecinul care sta deasupra mea m-a inundat pt a 3 a oara. Am fost si am discutat cu el dar nu recunoaste. Am chemat un instalator sa verifice daca este la mine o problema dar nu a gasit nimic in neregula. Tin sa mentionez ca inundatiile nu au fost singurele probleme pe care le-a cauzat. Am mai avut probleme si cu taiatul lemnelor in hol pana mi-au crapat peretii, acum cateva zile a dat gauri in pereti cu bormasina la ora 2 noaptea si problemele continua. Am anuntat si administratorul de fiecare data dar acesta nu a luat nici o masura. Am ajuns la disperare. Ce ma sfatuiti sa fac?:help: