avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Activitate LaurentiuR

Activitate LaurentiuR

Răspuns la discuția Executare silita- Internet
Am incercat sa reziliez de atunci,dar era aceeasi problema...trebuia sa platesc 470 de lei,deci tot cam aici ajungeam. Se pare ca nu prea mai am ce sa fac,decat sa platesc :(.

Va multumesc.
In anul 2007 cand am intrat la facultate am facut un contrac la internet,acesta fiind pe 2 ani. Eu nu am vrut sa fie pe 2 ani,dar luandu-ma dupa baiatul de la acea firma,spunandu-mi ca se poate renunta la el oricand,am semnat k prostu ontractul. Dupa primul an de facultate nu am mai platit acel internet,deoarece m-am mutat de la acea adresa(atunci stand in gazda),iar apoi m-am mutat la caminul facultatii.Am incercat sa reziliez contracutul dupa primul an si i mi s-a spus ca nu se poate decat daca platesc in suma care acopera lunile urmatoare din contract,asta fiind in perioada iulie 2008. Acum in august 2009 m-am trezit cu o factura de 350 lei acasa,am fost la ei la sediua si mi s-a spus ca am de platit 525 de lei si ca daca nu platesc pana in octombrie ma dau in judecata.SI problema e ca ei ma pun sa platesc ceva ce nu am folosit,deoarece din moment de nu platesti internetul pt luna aceea ei ti-l inchid pana platesti si la mine internetul este inchis de aproape un an de zile,iar ei ma pun sa platesc. Aveti ideea ce as putea face,pt k nu prea imi vine sa le dau 5 milioane si ceva pt ceva ce nu am folosit.In contract au niste clauze care se cam sparg cap in cap. Va multumesc
Răspuns la discuția Amenda radar
Va multumesc mult.
Răspuns la discuția Amenda radar
Multumesc.

Iar in privinta Fisc-ului...amenda intra in "contul" meu sau al parintilor,avand in vedere k suntem pe acelasi domiciliu,adica imi afecteaza cu ceva parintii?
Discuție Amenda radar
Buna ziua.
Acum cateva zile am fost prins de radar in Giurgeni,jud Ialomita cu 93 km/h. Din prostie am semnat procesul verbal si de ce spun in prostie,deoarece nu cred k am avut 93km/h,eu cand am intrat in localitate ultima data cand m-am uitat in bord viteza era redusa km la 80,avand detector de radar acesta a inceput sa "caraie" prea din scurt si am franat imediat.Domnul agent(care nu s-a prezentat in fata mea,scrie numele lui doar in proces) a iesit din masina m-a tras pe dreapta i-am cerut sa vad o poza,o filmare si mi-a spus ca nu se poate si am primit sanctiunea de 6 pu8ncte pe permis si 540ROn amenda. Cineva mi-a spus ca am dreptul sa cer filmarea si ca ceea cea a facut el e cam abuz in serviciu,deoarece m-a asteptat cu radarul mergand si cand m-a vazut k ma apropii a conectat antena la aparatul radar. As vrea sa fac o contestatie,in prosces scrie ca trebuie s-o fac catre judecatoria Fetesti,una din intrebarile mele este: cam ce trebuie sa contina o contestatie "corecta" si a doua intrebare este legata de Fisc :eu amenda nu am platit-o cei 540RON,acesti bani raman in "contul" meu s-au al parintilor mei pt k sunt pe acelasi domicilui cu ei?
Va multumesc.