Am incercat sa reziliez de atunci,dar era aceeasi problema...trebuia sa platesc 470 de lei,deci tot cam aici ajungeam. Se pare ca nu prea mai am ce sa fac,decat sa platesc :(.
In anul 2007 cand am intrat la facultate am facut un contrac la internet,acesta fiind pe 2 ani. Eu nu am vrut sa fie pe 2 ani,dar luandu-ma dupa baiatul de la acea firma,spunandu-mi ca se poate renunta la el oricand,am semnat k prostu ontractul. Dupa primul an de facultate nu am mai platit acel internet,deoarece m-am mutat de la acea adresa(atunci stand in gazda),iar apoi m-am mutat la caminul facultatii.Am incercat sa reziliez contracutul dupa primul an si i mi s-a spus ca nu se poate decat daca platesc in suma care acopera lunile urmatoare din contract,asta fiind in perioada iulie 2008. Acum in august 2009 m-am trezit cu o factura de 350 lei acasa,am fost la ei la sediua si mi s-a spus ca am de platit 525 de lei si ca daca nu platesc pana in octombrie ma dau in judecata.SI problema e ca ei ma pun sa platesc ceva ce nu am folosit,deoarece din moment de nu platesti internetul pt luna aceea ei ti-l inchid pana platesti si la mine internetul este inchis de aproape un an de zile,iar ei ma pun sa platesc. Aveti ideea ce as putea face,pt k nu prea imi vine sa le dau 5 milioane si ceva pt ceva ce nu am folosit.In contract au niste clauze care se cam sparg cap in cap. Va multumesc
Iar in privinta Fisc-ului...amenda intra in "contul" meu sau al parintilor,avand in vedere k suntem pe acelasi domiciliu,adica imi afecteaza cu ceva parintii?
Buna ziua.
Acum cateva zile am fost prins de radar in Giurgeni,jud Ialomita cu 93 km/h. Din prostie am semnat procesul verbal si de ce spun in prostie,deoarece nu cred k am avut 93km/h,eu cand am intrat in localitate ultima data cand m-am uitat in bord viteza era redusa km la 80,avand detector de radar acesta a inceput sa "caraie" prea din scurt si am franat imediat.Domnul agent(care nu s-a prezentat in fata mea,scrie numele lui doar in proces) a iesit din masina m-a tras pe dreapta i-am cerut sa vad o poza,o filmare si mi-a spus ca nu se poate si am primit sanctiunea de 6 pu8ncte pe permis si 540ROn amenda. Cineva mi-a spus ca am dreptul sa cer filmarea si ca ceea cea a facut el e cam abuz in serviciu,deoarece m-a asteptat cu radarul mergand si cand m-a vazut k ma apropii a conectat antena la aparatul radar. As vrea sa fac o contestatie,in prosces scrie ca trebuie s-o fac catre judecatoria Fetesti,una din intrebarile mele este: cam ce trebuie sa contina o contestatie "corecta" si a doua intrebare este legata de Fisc :eu amenda nu am platit-o cei 540RON,acesti bani raman in "contul" meu s-au al parintilor mei pt k sunt pe acelasi domicilui cu ei?
Va multumesc.