avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters86978

Activitate ContSters86978

Daca au fost declarate scadente ce se intampla?
Vreau sa va mai intreb ceva, in cazul in care aceste credite se inchid si se ajunge la un proces cu banca, sumele stabilite de plata lunara nu vor fi cumva mai mici fata de cei 700 de euro pe care trebuie sa ii platesc acum?
Va multumesc pentru raspuns, dar vreau sa se inteleaga ca nu intentionez sa ma sustrag de la plata imprumutului, doar ca in acest moment nu am posibilitatea de a achita ratele ce insumeaza 700 euro/luna. Mai ales ca doaresc sa ma casatoresc, probabil intr-un an, si nu as vrea ca viitorul sot sa suporte consecintele unei "vechi indragosteli". Exista cumva vreo modalitate de a "pune pe hold" acest rate?
Buna ziua,
Va rog mult sa ma ajutati cu cateva sfaturi referitoare la situatia mea bancara deoarece bancile la care am datorii refuza sa imi dea un raspuns concret.
Am contractat in ultimii doi ani credite de nevoi personale la trei banci (BCR, BRD, Reiffeisen), aceste credite nefiind garantate cu nimic, acordarea lor facandu-se pe baza adeverintei de salariu. Mentionez ca am avut un salariu destul de mare (5000lei), dar anul trecut in august am incetat colaborarea cu firma respectiva. Am continuat sa imi platesc ratele (integral si partial - in functie de posibilitatile financiare), dar din luna decembrrie 2008 nu am mai reusit sa platesc nimic. Eu am facut aceste credite pentru a-l ajuta pe fostul meu prieten, cu care urma sa ma si casatoresc pt a-si deschide 2 cafenele - evident ne-am despartit si nefacand acte refuza sa imi inapoieze datoria. In februarie 2009 m-am mutat inapoi la parintii mei in provincie, neputand sa imi gasesc un nou loc de munca si sa ma intretin singura in Bucuresti. Acum bancile ma preseaza sa imi achit datoriile fata de ele amenantand cu executarea silita. Va rog sa imi explicati ce mi se va intampla deoarece eu nu am nici un venit in acest moment, si nici din Aug 2008 incoace, deasemenea nu am nici un bun pe numele meu (mobil ori imobil), tot ce am este o firma ce nu are activitate si nici un contract in desfasurare.
Voi face inchisoare, vor fi obligati parintii mei sa plateasca datoriile mele?
Va rog mult sa ma ajutati deoarece nu am primit nici un raspuns clar de la nimeni.
Va multumesc anticipat pentru amabilitate!