avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Activitate Paraiah

Activitate Paraiah

Buna ziua am si eu cateva intrebari despre o modificare daca se poate.
Stau intr-un apartament cu 2 camere in care bucatarie este delimitata de sufragerie de catre un perete de caramida pe cant. Ce as dori eu este la colt sa fac eu un stalp mai rezistent (de fapt sa intararesc acel colt pentru a avea mai multa stabilitate pentru un suport de pahare suspendat) si peretele dintre sufragerie si bucatarie sa il decupez pe jumatate sa pot avea vedere in bucatarie.
A doua intrebare este vazuta pe la vecini balconul este delimitat de catre sufragerie de o usa si un geam. Perete nu este decat 1 metru sub geam unde se afla caloriferul. Multi au daramat aceasta usa si geamul.
A doua imi este mai putin interesanta dar prima modificare ma intereseaza fiind apartament in forma de L si lumina este slaba...asa as castiga lumina de la geamul din bucatarie.
Este necesar autorizatie pentru modificare si daca da exista sanse sa imi acorde.
Discuție Racordare gaz
Buna ziua

In sectorul 5 in luna noiembrie pe strada Dragan Nicolae s-au efectuat lucrări de asfaltare. In urma unor probleme trebuie sa ma mut acolo sa am grija de bunica care e grav bolnava și doresc sa ma racordez la reteaua de gaze.
Primăria sectorului 5 nu îmi acorda aprobare deoarece ,zic ei, strada nu poate suferi modificări decât după 5 ani.
Menționez ca nu este o artera principala.

Ce ma sfătuiți, e legal?