avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Racordare gaz
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Racordare gaz

Buna ziua

In sectorul 5 in luna noiembrie pe strada Dragan Nicolae s-au efectuat lucrări de asfaltare. In urma unor probleme trebuie sa ma mut acolo sa am grija de bunica care e grav bolnava și doresc sa ma racordez la reteaua de gaze.
Primăria sectorului 5 nu îmi acorda aprobare deoarece ,zic ei, strada nu poate suferi modificări decât după 5 ani.
Menționez ca nu este o artera principala.

Ce ma sfătuiți, e legal?
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 14:31, 19 Aprilie 2009
Va sfatuiesc sa va adresati si furnizorului de gaz, sa vedeti ce posibilitati constructive exista in situatia data.
Daca veti depinde de acordul Primariei pentru demolarea asfaltului, atunci va recomand sa gasiti o alta sursa de incalzire decat cea cu gaz! ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns in urmatoarea ... lillyian20 lillyian20 Buna seara, daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns in urmatoarea problema: sunt pe cale sa achizitionez un imobil la stadiul semifinisat prin credit ... (vezi toată discuția)
Racordare la gaz si canalizare Andrei1982 Andrei1982 Buna ziua As dori si eu sa pun o intrebare referitoare la racordarea la gaz si curent: Acum un an am cumparat o casa (intabulata) ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, doresc sa ma conectez la reteaua de gaze, conducta ... ADragos1987 ADragos1987 Buna ziua, Doresc sa ma conectez la reteaua de gaze, conducta principala este deja trasa pe strada unde construiesc. Am depus actele la DISTRIGAZ si inapoi am ... (vezi toată discuția)