avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 328 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara, daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara, daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns in urmatoarea ...

Buna seara, daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns in urmatoarea problema: sunt pe cale sa achizitionez un imobil la stadiul semifinisat prin credit imobiliar, actualul proprietar detine ATP privind racordarea imobilului la reteaua de gaz (raspunsul furnizorului de gaz fiind ca in cursul anului 2022 ar fi posibila extinderea de retea), un contract de furnizare a energiei electrica si contract de utilitati apa-canal. In relatia cu banca apare problema lipsei racordului de gaz. Care sunt urmatorii pasi pentru a alege ca si sursa alternativa de incalizre a imobilului incalzirea electrica in pardoseala prin cablu electric incalzitor sau covor electric, avand curent electric in imobil? Pe langa proiectul de specialitate dimensionat ca sursa unica de incalzire (la momentul de fata) intocmit de inginerul de instalatii termice/electrice mai trebuie si alte documente, avize solicitate de la Primarie?
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:25, 17 Decembrie 2021
Aveti dreptul sa analizati avantajele incalzirii cu plasme care nu impica demersurile birocratice mentionate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Utilitati trecute in antecontractul de vanzare-cump. apartament ContSters111526 ContSters111526 Am facut un antecontract de vanzare a unui apartament in vila intr-o zona limitrofa a Buc. La antecontract cumparatorii au insistat sa le bagam gaze si noi am ... (vezi toată discuția)
Ordin 91/2007 anrsc petschovschi petschovschi Am o intrebare: este in continuare in vigoare acest ordin ? Acesta prevede: [i]ART. 251 Deconectarea unui consumator de energie termicã dintr-un ... (vezi toată discuția)
Modificare act de proprietate intocmit gresit la primarie pynu pynu Buna ziua, Doresc sa racordez o casa veche la reteaua de gaze am fost la o firma specializata care se ocupa cu asa ceva iar pentru a demara lucrarile mi s-a ... (vezi toată discuția)