avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Modificare act de proprietate intocmit gresit la ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Modificare act de proprietate intocmit gresit la primarie

Buna ziua, Doresc sa racordez o casa veche la reteaua de gaze am fost la o firma specializata care se ocupa cu asa ceva iar pentru a demara lucrarile mi s-a cerut cadastru.
Imobilul in cauza nu are cadastru deoarece acesta a fost revendicat recent prin legea 10.
SI De aici au inceput o serie de probleme.. :
Mi sa spus de catre cei de la cadastru ca Imobilul nu are actele de proprietate intocmite corespunzator si anume:

-In dispozitia motivata de la primarie este specificat constructie P+1 iar in actul de propriuetate este specificat constructie + teren;
-Am fost respins de catre cei de la cadastru pe motiv ca actele de proprietate nu sunt corect intocmite si ca ar trebui sa merg la primarie pentru a le modificia;
..... Si de aici incep alte probleme :
- La primarie mi se dau termene de rezolvare a dosarului acestea se amana constant si nu se schimba absolut nimic in solutionarea acelui dosar, dosarul este in solutionare de mai bine de 1 an.

* Cum pot proceda si ce este de facut in situatia de fata ? ,doresc sa precizez ca acea casa NU are incalzire deloc ea degradandu-se si nu am cum sa incalzesc nici macar electric deoarece costurile incalzirii ei pe curent electric sunt astronomice.
* Nu ma pot folosi deloc de acel imobil si sunt blocat in aceasta problema deoarece neputrand sa trag gaze , nu am conditii deloc deci ea fiind imposibil de locuit sau renovat.
* Exista vre-o modalitate de a-i motiva pe cei de la primarie sa imi modifice actul de proprietate?
* Exista vre-o alternativa mai rapida in a modifica corect actul de proprietate?

Va multumesc Anticipat!
Ultima modificare: Luni, 12 Septembrie 2016
pynu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 19:08, 12 Septembrie 2016
Buna ziua,
Cred ca singura solutie, dar nu cea mai scurta, este sa solicitati repararea actului prin instanta chemand primaria in judecata in contencios administrativ.
dureaza cam un an dar .... asta este.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns in urmatoarea ... lillyian20 lillyian20 Buna seara, daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns in urmatoarea problema: sunt pe cale sa achizitionez un imobil la stadiul semifinisat prin credit ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de racord gaze pe apartament stela chelner stela chelner Buna ziua Asociatia de proprietari a primit somatie pentru a prezenta autorizatie de racord pentru fiecare apartament care are instalatie de gaze. Exista ... (vezi toată discuția)
Acordare ajutoare pentru încãlzire cu energie electrica luciana-vasilica luciana-vasilica De ce persoana care are venit de 620 lei net şi locuieşte într-un bloc unde nu există altă sursă de încălzire decât curentul electric nu ... (vezi toată discuția)