avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Activitate marius1972

Activitate marius1972

Se pare ca bancile au un motiv intemeiat sa nu acorde credite in cazul donatiilor.
Va multumesc pentru raspuns.
dorians a scris:

Garantia pentru evictiune inseamna ca in cazul in care o sa pierdeti casa (total sau partial) vanzatorul este obligat sa va despagubeasca. Dar daca se va intampla asa ceva consultati un avocat pt ca mai sunt cateva aspecte pe care nu are rost sa le discut acum.

La care aspecte va referiti? Macar o idee...
Multumesc.
Buna ziua,
Va multumesc pentru raspuns.

Senzatia mea este ca donatia a fost facuta cu scopul de a plati mai putine taxe.
Ce inseamna garantia pentru evictiune? Ma scuteste aceasta de un posibil proces?
Problema mea este ca am platit deja un avans de 2000 de euro printr-un precontract si in eventualitatea in care ma retrag pierd banii...
Multumesc.
Buna seara,

M-am hotarat sa cumpar o casa langa Timisoara. A aparut insa o problema: casa a fost obtinuta de actualul proprietar prin DONATIE (am auzit ca donatia este 'periculoasa'...). Daca eu voi cumpara aceasta casa, exista vreun risc ca in viitor sa am pobleme juridice? Exista vreo posibilitate sa transfer 'virtual' toata responsabilitatea eventualelor probleme proprietarului ?
Poate aproba notarul vanzarea unei case cu probleme 'ascunse' ?
Sa cumpar?? Cat de mare este riscul?
Va multumesc!
Marius