avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Activitate culiceanu lica tamara

Activitate culiceanu lica tamara

Răspuns la discuția accident de munca?
nu avea deoarece a venit cineva la spital sa semnam noi un asemenea contract dupa accident dar macar atat stiam si noi ca un contract se semneaza personal si nu am semnat in locul lui
am inteles ca a fost anuntat imediat inspectoratul de munca a fost o ancheta apolitiei in prima faza si au fost alertate toate organele in drept dar atunci nu ne-a interesat prea mult prioritatea noastra a fost sa-l salvam pe el , a stat in coma destul de mult si nu i se dadeau sanse de supravietuire iar pe noi altceva nu ne interesa atunci nu am dat importanta acestor lucruri iar acum am inteles ca este dosarul la parchet.Trebuie sa mergem sa ne interesam sau vom fi anuntati?
nu avea CIM,carnetul de munca se afla la fortele de munca de la firma la care a lucrat in 2007 si care nu i-a inchis cartea de munca deoarece nu mai gasim respectiva firma,sediul ei dar intre firma la care lucra in momentul producerii accidentului si cea la care a fost angajat anterior nu este nici o legatura
fratele meu a suferit un accident de munca dar nu avea carte de munca.Dosarul se afla la parchet in cercetare.In urma acestui accident are nevoie de ingrijire permanenta,a fost operat pe creier si astat in spital aproximativ 110 zile la spital.PE cei de la firma nu-i intereseaza si nu l-au vazut niciodata de la accident.beneficiaza de pensie de handicap si de boala?CE prevede legea in situatia lui?CE trebuie sa facem noi?Mentionez ca nu are memorie nu se poate deplasa si face pe el.Va multumesc!