avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters87215

Activitate ContSters87215

Discuție Sfaturii
Sora mea a fost corupta in timpul minoratului de un major sa aiba relati sexuale cu acesta. In urma acestor relatii sexuale sora mea a nascut o fetita toate aceestea intamplandu-se la varsta de 14 ani. Parintii mei au anuntat protectia copilului de faptele petrecute in aceea perioada , sora mea si persoana majora au fost chemati la protectia copilului si au dat declaratii ca sora mea a fost de acord cu actul sexual . Personalul protectiei copilului as spus ca nu pot lua prea multe masurii atata timp cat sora mea a fost de acord cu actul sexual. In prezent sora mea si respectivul major nu sunt casatoriti au avut mai multe conflicte etc dar nu cred ca sora mea este de acord cu dechiderea unui proces in aceasta privinta si parinti mei vor sa deschide un proces dar sora mea va incerca sa-l apere pe respectivul. Intrebarea mea este daca parinti mei vor deschide un proces in acesta privinta va avea castig de cauza sau nu . Am vrea ca respectivul sa plateasca pentru faptele lui , a comis un delict dupa parerea mea . Dati-mi va rog sfaturii ce as putea face in situatia aceasta. Va multumesc