avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Activitate djsiege

Activitate djsiege

Salut
Va rog frumos sa modificati adresa de mail ce am introdus-o in momentul inregistrarii deoarece se pare ca nu pot primi mail-ul de confirmare de la dvs datorita filtrelor serverului.
cealalta adresa de mail cu care doresc sa o inlocuiti este djsiege@yahoo.com
Multumesc
Multumesc mult pentru raspunsurile voastre! Sper sa nu intampinam dificultati la vama nici la intoarcere.
Cei de la vama au o evidenta cum ca acum 2 saptamani te-ai casatorit si nu te mai numesti ca inainte? In cazul in care calatoresti in afara UE (Turcia) si nu te poti legitima cu CI si doar cu Pasaportul.
Salut
Vreau sa deschid un subiect interesant de care m-am lovit si inca nu i-am gasit rezolvarea.
Urmeaza sa ma casatoresc intr-o frumoasa zi de sambata (civila+religioasa) iar peste doua zile, luni, incepe rezervarea sejurului de voiaj de nunta in strainatate. Stim cu totii ca in urma casatoriei cel putin unul dintre soti isi va schimba numele (in cazul nostru, ea). Care este solutia legala de a calatori in strainatate pe baza pasapoartelor vechi cu numele vechi intrucat timpul nu este suficient pentru a le schimba pe numle noi sau ce solutie imi propuneti in acest sens?
Multumesc