avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Activitate emil.elekes

Activitate emil.elekes

Felicitari pentru sustinerea acestui forum si multumiri pentru ajutorul dumneavoastra pentru cei care cauta raspunsuri la problemele lor juridice si procedurale!

In data de 15.06.2009 mi s-a stabilit drept de somaj pe o durata de 15 luni.
In 03.06.2010 am gasit de lucru cu contract de munca pe durata determinata, care s-a prelungit succesiv pana la 28.02.2011.
Ieri, 04.02.2011 si mi s-a adus la cunostinta oficial de catre managerul firmei ca nu mi se va mai prelungi contractul, pentru ca nu mai este volum de munca.
Firma la care am lucrat, nu a anuntat insa contractul meu la Casa de pensii, si indemnizatia pe ultimele doua luni de somaj am gasit-o mai tarziu pe card, in timp ce eram angajat si beneficiam de salariu. Asta inseamna ca somajul meu anterior s-a epuizat? Daca "DA", acum, dupa 8 luni de munca pot beneficia de o noua perioada de somaj?
Ce ar trebui sa fac, cum ar trebui sa procedez sa nu raman financiar descoperit, pana la gasirea unui nou loc de munca?

Instiintarea se trimite prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire. Daca dumneavoastra sunteti plecat in Italia, cine a semnat pe Formularul postal "AR" de primire a instiintarii? Faptul ca AR-ul nu este semnat de dv. PERSONAL echivaleaza cu lipsa comunicarii instiintarii. Termenul de 15 zile curge de la data comunicarii ! ! Acasa, instiintarea poate sta mult si bine in cutia dv postala, daca nu v-a fost predata personal sub semnatura. In lipsa semnaturii dv, nimeni nu poate demonstra ca vi s-a comunicat ceva, deci, nu puteti fi obligat la nici o predare de permis.