avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1197 soluții astăzi
Forum Activitate ha

Activitate ha

1 c
2 b si c
fcam a scris:

Astazi am citit un comunicat de presa al dlui ministru Predoiu de pe situl justitiei, in care se preciza ca vor fi suspendate toate concursurile din acest an, cu exceptia celui pentru promovare in functie de executie si de conducere, care sunt la sf. lunii mai si care sunt in cursde derulare. Sincer sunt derutata si nu mai inteleg nimic!

eu nu cred, hai nu mai fi derutata si invata. :)
:rofl: 1000 ? vezi ca se inscriu la examen in jur de 3000. daca esti sigur ca te incadrezi in primii 1000...jos palaria :D
Răspuns la discuția Admitere Barou 2009
Body a scris:

Aceiasi probl o am si eu....mult mai stufoasa e tematica...eu citesc tot si insist pe subiecte...e clar ca daca imi va da un subiect doar din tematica, nu si cuprins in subiecte...#-o...dar oare e posibil??:O

ideal ar fi sa citesti si toata tematica, nu numai subiectele...ca sa nu ai surprize.
mult succes la toti care veti sustine acest examen, eu unul m-am saturat de avocatura :tooth: ..mai bine ramaneam jurist :D
Răspuns la discuția URGENT !!!!!!
am uitat sa mentionez, sunt din ploiesti
Discuție URGENT !!!!!!
buna ziua. sunt avocat stagiar, caut av. indrumator.
credeam ca avocatura e numai lapte si miere :D
am ajuns la concluzia ca, daca n-ai bani, n-ai nimic...poti sa fi tu cel mai destept din lume.
pe scurt, am luat examenul in decembrie 2008, imi gasisem si avocat indrumator. am lucrat pt el 3 luni pe un salariu mizerabil, de dimineata pana seara, plus sambetele. n-am iesit din cuvantul lui. ce-mi dadea sa fac, faceam, taceam si inghiteam toate tipetele si rautatile. faceam piata, faceam orice. intr-un cuvant eram SLUGA cabinetului.
pana la un moment dat cand am explodat, mi-am spus punctul de vedere, fapt ce l-a deranjat pe domnul indrumator. acum vrea sa-mi rezilieze contractul pe motiv ca nu mai are cu ce sa ma plateasca.

doresc sfaturi macar.

pot ataca cumva cererea aia de reziliere ? sau mai bine stau pana imi gasesc alt avocat indrumator? am pus in aplicare si o metoda mai noua.... de cautare a avocatilor direct la tribunal, insa toti mi-au zis ca inca nu au nevoie de stagiari, altii mi-au cerut sume fabuloase...nu stiu ce sa mai fac si incotro s-o apuc. :(( help !

rog persoanele care ma pot ajuta, sa ma contacteze pe mp. Va multumesc !
Răspuns la discuția Ce stil de a invata aveti?
cel putin de 5 ori :D
Răspuns la discuția Ce stil de a invata aveti?
ma....uite, io prima data am dat examen imediat dupa licenta. atunci am aplicat metoda cititului din carti. am avut un punctaj bunicel.
al doi-lea an am schimbat metoda de invatat. am trecut la subliniat in carti...citit si repetat doar subliniatul apoi.....dupa examen ...surpriza :D am avut un punctaj mai slab decat in primul an, desi ma apuca lesinul de la atata citit :D
acu, anu asta iar mi-am schimbat metoda...notitele....si sa vedem ce-o iesi ca a 4-a oara nu mai dau ... inseamna ca nu-i de mine :hm:
G1 a, c
G2 a, c
G3 c
papoc a scris:
Dau si eu anul asta la INM, daca puteti si voi sa'mi ziceti pe unde a'ti ajuns cu materia?

eu abia am repetat dr reale si contractele :D... deja este a 3-a oara cand dau....si cred ca si ultima :duh: