Buna ziua, mi-am eliberat certificatul de cazier judiciar si pe acesta imi apare ca sunt inscris in cazierul judiciar cu urmatoarele date, citez: " 1. Condamnat la 2 ani inchisoare pentru articolele 208 alineat 1, 209 litera a, 74 literele a, c, 76 litera c, 71, 64 litera a teza a II-a, b Cod penal cu aplicarea articolelor 81 alineat 1, 82 alineat 1, 71 alineat 5, 83, 84 Cod Penal, termen de incercare 4 ani. Sentinta penala din data de 26.04.2010.
2. Condamnat la 10 luni inchisoare pentru articolele 87 alineat 1 OUG 195/2002, 74 literele a, c, 76 litera d, 71, 64 litera a teza a II-a, b Cod Penal cu aplicarea articolelor 81, 71 alineat 5, 83 Cod penal, termen de incercare 2 ani si 10 luni. Sentinta penala din data 26.03.2010."
Am rugamintea daca se poate sa aflu daca pot sa imi "curat" cazierul. Va multumesc
Intr-o seara, dupa ce am consumat alcool m-am suit la volan pentru al duce pe prietenul meu acasa, intr-o curba am pierdut controlul volanului si am intrat in-trun stalp de semafor. La locul accidentului au venit mai multe ambulante si masini de politie. In urma testarii cu alcooltestul s-a dovedit ca aveam o concentratie de 0,73 gr/l alcool in aerul expirat. Mi s-au prelevat 2 probe biologice la intreval de 1 ora, iar rezultatele sunt de 1,3 respectiv 1,4. Daca s-ar putea ati putea sa imi spuneti daca am vre-o sansa ca in urma procesului sa scap fara anularea permisului de conducere? A treia zi de la accident costul reparatiei stalpului fiind suportat de catre mine, detinand chitante si factura pentru acestea, ca urmare nu am parte civila implicata in proces. va multumesc