avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Activitate seliman

Activitate seliman

Răspuns la discuția Viza H2B
Stiti cumva daca trebuie sa mai vi in tara pentru prelungire, se poate prelungi acolo ? Pot schimba angajatorul ? domeniul de munca ? de exemplu din industria hoteliera in office manager sau contabil ?
Va multumesc anticipat, orice raspuns este bine venit.
Discuție Viza H2B
Cat de mult poate fi aceasta viza prelungita pe teritoriul Americii si in ce conditii ?
Răspuns la discuția Green Card
Pentru viza de turist valabila pe 10 ani, din cate stiu eu se poate sta 6 luni dupa care revenire in tara, ceea ce nu stiu sigur este, cat trebuie sa stau in tara pentru a intra in America din nou pe inca o perioada de 6 luni ? si tot asa ...
Discuție Green Card
Cine cunoaste site-ul oficial pe care poti completa fisa individuala in vederea loteriei pentru green card ???
Ce parere aveti despre birocratia si tacticile celor de la ambasada americii, de felul lor de a trata romanii care vor sa isi ia viza, de care fel este ea, pentru a pleca in America ?
Salutare tuturor celor care vor intra sa citeasca , sa discute si sa vina cu ceva cometarii pentru si despre acest subiect.

Intrebarea mea este daca cineva cunoaste un avocat care sa imi ofere consultanta legat despre aceasta viza H2B

Daca o pot prelungi dupa perioada contractului, daca pot trece de la un angajator la altul , daca trebuie sa vin in Romania ca sa o prelungesc, daca pot aplica pentru green card in paralel si daca nu imi convine angajatorul initial, pot trece la altul fara sa fiu in America ilegal???

Va multumesc anticipat si orice raspuns va fi primit cu multumiri.
O zi frumoasa va doresc.