avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Activitate sorina_de3ori

Activitate sorina_de3ori

Răspuns la discuția intrebare despre alcoolemie
da, inteleg ce spuneti si sunt de acord, insa nu vreau sa intra la inchisoare. incercati sa va puneti in locul meu si sa imi ziceti atunci daca nu ati face orice ca un prieten de-al dumneavoastra sa nu pateasca asa ceva. stie si el f. bine ca a fost prost si ca nu trebuia sa faca asta, stiu ca nu e o scuza, insa incerc sa aflu tot ceea ce pot ca el sa scape cat mai usor.
totusi, are o stare materiala destul de proasta si nu cred ca si-ar permite un avocat. de ce are nevoie ca sa iasa cu fata cuarata, daca pot spune asa? mi-a spus ca a vorbit cu un politist care se ocupa cu asa ceva si ca l-ar fi asigurat ca nu o sa primeasca pedeapsa cu inchisoarea, ci o amenda penala.

cam cat dureaza efectuarea unei analize la sange la medicina legala?
si in continuare ce ar trebui sa faca?.. sa angajeze un avocat, sau se poate rezolva cu o amenda penala? (are carnetul de mai putin de 1 an, dar nu are nicio alta abatere).
deci nu are nicio sansa sa ii iasa sub 0,8 in sange...
prietenul meu a fost oprit de politie si avea 0,6 in aerul expirat, apoi a fost dus la medicina legala sa ii se ia sange. stie cineva daca i-a iesit 0,6 in aer, cat ii iese in sange si care este limita?