Adresa la care trebuie sa fie primita este sediul biroului avocatului,insa acesta spune ca nu a primit nimic momentan, eu vin in tara peste 2 zile si voi merge la el sa-mi iau dosarul iar apoi sper sa-mi pot rezolva si restul de probleme cu documentele . Va multumesc mult, imi sunt de un real folos sfaturile dvs.
Buna ziua, avocatul spune ca nu a fost redactata inca probabil si ca din cauza asta nu a fost trimisa......dar e posibil sa treaca 7 luni si sa nu fie redactata?.....adica totusi a fost un divort simplu fara impedimente in care ambele parti au fost de acord...
Va multumesc mult pentru raspunsuri!
Buna ziua,ma numesc Vanessa si locuiesc in strainate de aproximativ 4 ani,in mai 2008 am venit in tara si am imputernicit un avocat sa ma reprezinte in procesul de divort intentat de mine, sotul meu care locuieste in Romania a semnat cum ca este de acord cu divortul(nu au rezultat copii din aceasta casatorie),iar in octombrie 2008 avocatul meu mi-a comunicat ca divortul s-a incheiat si ca trebuie doar sa astept HOTARAREA ....dar au trecut 6 luni de atunci si nu am primit nimic iar el mi-a spus ca nu stie nimic. Este posibil sa dureze atat de mult? si daca da cam cat ar trebui sa mai astept?....O alta problema este ca buletinul meu si pasaportul se expira luna aceasta si din cate stiu fara hotararea de divort definitiva si irevocabila sau certificatul de casatorie nu pot sa-mi schimb documentele....Va rog dati-mi un sfat !