avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Activitate felichir

Activitate felichir

Daca o persoana are incheiate mai multe contracte de munca va avea dosare medicale pt. fiecare angajator? sau este suficient unul si pe baza acestuia se emit documentele pt toti ceilalti angajatori ai persoanei?
Am fost sa platesc impozitul pe terenul agricol extravilan si la primarie mi s-a spus ca a fost trecut in intravilan pe baza unei hotarari. In apropierea terenul nu sunt construite case, nu exista drumuri asfaltate, nici retea de apa sau curent. Exista niste conditii de care trebuie tinut cont atunci cand se face aceasta trecere? Trebuia primaria sa se consulte cu proprietarii? Trebuie sa primesc ceva document, notificare din care sa rezulte aceasta trecere?. Sunt mari diferentele de impozit intre extravilan si intravilan?
La un cabinet stomatologic in care isi desfasoara activitatea medici PFA fara angajati, banuiesc ca trebuie sa fie aplicata legislatia si normele privind PSI, SU, SSM. Ma puteti ajuta cu acte normative de unde sa rezulte obligatia respectarii celor de mai sus. Distinsii doctori doresc "sa vada legea". Este obligatoriu sa aiba intocmite contracte cu persoane autorizate pt. intocmirea actelor legate de PSI, SU, SSM?