avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Activitate sophia13

Activitate sophia13

Răspuns la discuția Schimbare domiciliu
puteti defini putin termenul "exculsiv"? Tatal isi vede periodic copilul, divortul a fost amiabil, relatiile sunt in continuare bune, si intre mine si fostul sot, si intre copil si tata.
Buna ziua,

Am nevoie de acordul tatalui pentru a-mi schimba domiciliul , in strainatate, impreuna cu copilul minor? Copilul imi este incredintat prin hot jud definitiva din 2009.

Va multumesc!
Răspuns la discuția amenda SPAM
Multumesc pentru lamuriri...azi am descoperit acest site si mi-a fost de un real folos.
Asta inseamna ca oricine vrea sa faca rau unei firme concurente poate trimite mailuri comerciale si este amendata firma ...
Eu voiam sa stiu un singur lucru...daca pe mine ca persoana care a trimis e-mail-ul comercial nu ma pot identifica ,cei de la OPC sau de la alta institutie de control vor amenda firma care ofera serviciul respectiv?
Multumesc, m-am linistit...mai ales ca nu am vatamat pe nimeni.
Se dau amenzi. Intreb pt ca o prietena de a mea a primit 5000 RON pentru ca a trimis un asemenea mail publicitar. Am trimis si eu la randul meu si vreau sa stiu la ce sa ma astept....diferenta este ca ea a trimis de pe numele ei si asa s-a identificat persoana. La mine nu apare numele in e-mailul publicitar. Poate fi amendata in acest caz firma care ofera serviciul caruia i s-a facut reclama in cazul meu?
Discuție amenda SPAM
In cazul unui e-mail publicitar - un spam, cui i se da amenda firmei care comercializeaza produsul sau persoanei care trimite e-mailul publicitar?