avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Activitate gabiv2

Activitate gabiv2

Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
bambyro a scris:

S au afisat rezultatele de la contestatii la Iasi! Din fericire,in urma contestatiei aproape s a dublat numarul de avocati stagiari admisi, iar eu ma numar printre ei. Vreau sa va spun atat: nu am crezut o clipa ca in urma contestatiilor se poate avea un rezultat pozitiv, mi s a facut rau cand am aflat, insa va garantez ca nu am avut pile,nu am dat bani nimanui. cu siguranta este un examen f greu, cu siguranta se poate pica din ghinion,nu din nestiinta, insa se poate remedia asa ca va sfatui sa faceti contestatie atunci cand stiti ca aveti dreptate! exemplul clar este cel de la Iasi. S ar parea ca si membrii comisiilor sunt uneori nepregatiti iar nestiinta lor ne afecteaza noua destinul. Sper ca si alti colegi sa se bucure asa cum ma bucur eu in seara asta!

Bravo, Felicitari!
Contestatie fac doar cei ce stiu ca au scris ceva si n-au nici pile;

Criystina a scris:

s-a afisat la galati pe net! eu am luattttt! nu imi vine sa credddddddddddddd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bravo , felicitari d-shoara avocat!
a meritat asteptarea!! tre sa te imbetzi in noaptea asta!
=D>=D>=D>=D>=D>
a ajuns si examenul asta ca la INM. ati vazut ce noate au luat domnii magistrati de la SV-BT care vor sa devina avocati!? sunt convins ca nu multi avocati definitivi ar lua examenul asta.
Răspuns la discuția scchimbare adresa de email
oki, eu nu pot s -o schimb .. am si incercat .. dar un administrator ar putea!? ideea e ca i-am facut cont sotiei (avocat) dar am dat la mail-ul meu ca sa pot configura contul.. e-mail-ul ei apare in profil.. doar ca eu primesc alertele si mesaje adresate ei..
Mentionez ca gabiv2 e contul meu .. daca poate sa ma ajute un admin.. va dau si contul ei cu mail-ul dorit.

Multumesc!

Buna ziua!

Cum as putea sa-mi schimb adresa de email din "informatii personale" cea unde primesc a
Răspuns la discuția salarii compensatorii
update:
1.deoarece codul muncii nu mai reglementeaza transferurile, angajatorul vrea sa uziteze legea 67/2006 care o mentionam si in primul post (ce reglementeaza transferurile)

2. (3) este vorba de o companie privata iar CCM-ul prevede salarii compensatorii in functie de vechimea in unitate;

.
off time