avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Activitate stanuta

Activitate stanuta

Tocmai asta e problema ca nu putem sa cerem aprobarea unei autorizatii pentru simplu motiv ca autoritatile vor considera ca modificam regimul de inaltime si in consecinta vor respinge cererea.

Exista din punct de vedere al legii o modalitate in care starea de fapt poate fi constata, iar apoi actele care nu mai coincid cu starea de fapt sa fie modificate, "corectate"?
nu am facut nici un demers pana in prezent.
asociatia cunoaste situatia si nu are nimic de obiectat.
atat in contractul de vanzare-cumparare cat si in CF, imobilul are descriere de apartament nr. xx compus din pod (uscator de rufe), cu suprafata utila de xx mp si p.i.c. in cota de xx/xx.
apartamentul este in proprietatea mea exclusiva, eu aducandu-i toate modificarile necesare pentru a-l transforma intr-un spatiu de locuit. utilitatile (gaz, apa, curent) se pot instala in orice imobil din Romania, indiferent de destinatia lui, atata timp cat exista un CF.
amenajarea respectivului pod nu a modificat in nici un fel inaltimea la cornisa a imobilului, amenajarea privind exclusiv interiorul podului.
Buna ziua,

Locuiesc impreuna cu sotul meu intr-un apartament la ultimul etaj al unui bloc . In CF apartamentul este trecut pod. Am dori sa schimbam destinatia in apatament. Poate cineva sa imi spuna cum putem face asta?
Cu cine am mai vorbit spuneau ca avem nevoie de autorizatie de constructie..... ceea ce presupune foarte multi bani si se pare ca nu va fi aprobat proiectul pe motiv ca schimbam regimul de inaltime, ceea ce nu e adevarat. Noi vrem doar sa se constate ca ce este in realitate nu mai coincide cu ce este pe hartie si in consecinta sa se treaca pe acte ce exista in realitate.
Stie cineva vreun mod prin care sa se faca asa ceva?
Va rog sa imi spuneti si legile care ne-ar putea ajuta.

Va multumesc.
Si mama mea a fost inselata sa incarce doua nr de telefon pre-pay. Si domnul se prezenta ca si Dumitru Marian.
Si se auzea in fundal si o femeie. Poti sa imi spui daca e cumva unul din numerele acestea de telefon, mi-ar fi de mare ajutor: 0740.680785 sau 0758.386300.
Pe noi cei de la Orange ne-au sfatuit sa facem plangere la politie.