Mie mi s-a intamplat ieri 25.04,dar intrucat nu am semnat nu am procesul. Daca nu mi-l trimit prin posta in 15 zile mai pot face contestatie? Din pacate i-am dat si permisul, deci ei au avantajul.
Buna seara, va rog sa ma sfatuiti si pe mine intr-o mik mare problema intrucat e prima data cand am probleme dupa 8 ani de zile, insa am reusit sa intru serios in incurcatura. Se pare ca am avut 138 km/h intr-o zona cu limita 80 km/h de catre un radar mobil. Procese semnate nu am insa am o dovada care scrie ca are valabilitate 26.04-10.04. E un pic gresita valabilitatea. Oricum eu nu stiu cum se intampla contestatiile si daca aveti ceva sfaturi sa imi transmiteti va rog frumos sa o faceti. Ce e drept eu tocmai depasisem doua masini deci viteza aveam dar 138...nush ce sa zic. Astept cu nerabdare raspunsurile voastre. Daniel
Imi permit sa va prezint si eu urmatoarea situatie. Eram intr-o zona cu limita 80km/h, mergeam cu o viteza de aprox 110km/h. Tocmai ce depasisem doua masini si din sens opus venea o masina de politie cu radar se pare. Intr-un final m-au instiintat ca ca aveam 138 deci +58 fata de limita. Nu am semnat nimic insa am primit dovada pe care scrie ca e valabila de pe 26.04.2009 pana pe 10.04.2009. Intentia mea e sa contest procesul. Intrucat este prima data dupa 8 ani de zile cand amde-a face cu asa ceva va rog sa imi dati cateva sfaturi in legatura cu procedura pe care ar trebui sa o urmez :(...