avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Activitate denisa21

Activitate denisa21

Am aflat ulterior ca doamna care imi este inspectoare la acea societate de asigurari a mai avut altercatii si cu alte persoane datorita faptului ca aceasta nu a depus la timp banii de asigurari. Polita incheiata de mine a fost depusa la timp, intrata in vigoare la 24 h de la data incheierii, dar pe borderoul depus, data a fost modificata de ea si depus cu alta data. Eu depunand banii vineri, iar ea luni. O alta ilegalitate facuta de ea este faptul ca a incheiat asigurari in numele meu desi nu ii este permis, ea semnand pentru acele polite ridicate cum ca ar fii luate de mine., dar nu recunoaste acest lucru, insa este cert ca acel scris nu este al meu si nici semnatura de ridicare a politelor nu este a mea. Nu stiu in ce masura se poate da la altcineva in afara de mine materiale, semnatura fiindu-mi practic falsificata.
Buna ziua. Numele meu este Denisa si am si eu un caz de rezolvat. In urma cu un an de zile am incheiat o asigurare R.C.A unui client, iar acesta la 2 zile a avut dauna. Aceasta dauna a fost platita de catre agentia de asigurare la care eu eram agenta, iar acum, dupa un an de zile, am primit o instiintare in care acea dauna va trebuii suportata de catre mine. Mentionez ca polita R.C.A a fost depusa in conditii legale, la termen. Ce este de facut in cazul acesta?
Va multumesc si va rog frumos sa imi dati un sfat.