avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Activitate dianap_euro

Activitate dianap_euro

Discuție Concediu
Buna ziua,

Am marea rugaminte sa ma ajutati cu un raspuns in legatura cu urmatoarea speta:
doresc sa imi iau un "concediu" de 6 luni pentru scopuri personale. Intrebarile sunt urmatoare:
1. Care e varianta ce m-ar avantaja cel mai mult pentru a sti ce sa adresez departamentului de HR cand ii voi anunta: concediu fara plata, suspendare activitate sau demisia?

(sincer, nu stiu pe care dintre ele mi le va aproba compania, insa a as dori sa stiu care ar fi cea mai avantajoasa pentru mine)

2. in cazul in care sa zicem ca in perioada aceasta de 6 luni sau poate imediat dupa as ramane insarcinata, in ce conditii as mai putea beneficia de indemnizatia de maternitate si care ar fi baza de calcul in fiecare din cele 3 alternative propuse mai sus intrucat inteleg ca baza de calcul a indemnizatiei de maternitate se determina ca medie a veniturilor lunare din ultimele 6 luni din cele 12 luni din care se constituie stagiul de cotizare si nu stiu care e considerat stagiul de cotizare in fiecare din cele 3 variante.

Va multumesc mult de tot!
Răspuns la discuția pls help. multumesc anticipat
deci noi suntem 2 asociati, unul e desmnat administrator. daca el se duce maine cel tarziu la Registru si depune hot aga de dizolvare e posibil sa nu mai platim forfetarul?
puteti sa mi furnizati un exemplu de o astfel de hotarare aga?
va multumesc anticipat....
Răspuns la discuția pls help. multumesc anticipat
Multumesc. avand in vedere ca nu am depus nicio decl la fisc, mai intai tebuie sa merg acolo sa achit datoriile, nu?
si voi plati si imp forfetar aferent?
Va rog, sunt disperata, ajutati ma. speta e urmatoarea: un srl infiintat in iulie 2007 ( apare p recom si pe site mf ca activ), 2 asociati, unul dintre ei e administrator, NU am depus nicio declaratie la administratie si vreau sa scap de ea. De asemenea as dori daca se poate si o estimare a costurilor si daca tre sa platesc ceva cf noilor reglementari privind impozitul forfetar.....
Va multumesc din suflet!