avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Activitate cris_ionela

Activitate cris_ionela

Nu stiu ce informatii ar trebui sa va dau....ptr ca nu stiu ce anume v-ar interesa ca sa puteti formula o concluzie sau sa-mi dati o solutie. Nu ma pricep, evident, asa ca astept cererile Dvs.
Va multumesc!
Buna ziua! am si eu urmatoarea problema: o asociatie sportiva are un contract de imprumut cu un birou de avocatura din Anglia. Contractul este realizat in lei, cu titlu gratuit. Este acest contract legal? Problema legata de acest contract este urmatoarea: doi dintre cei 4 asociati au dorit sa paraseasca asociatia, ceilalti doi nu au fost de acord spunanad ca au datorii la club. Dupa o anumita perioada de timp a aparut acest contract care a fost intocmit undeva prin 2008 si in urma acestui contract cei 2 asociati nu pot iesi pana nu achita 8650 lei de fiecare. In bilantul depus la administratia financiara la datorii nu este inregistrata nicio suma, deci acest contract nu este preluat in contabilitate. Ce solutii ar fi pentru a demonstra ca acest contract nu este legal?
Va multumesc
Răspuns la discuția serviciul de compensare IMI
Problema mea sta de fapt in felul urmator: un client ne-a informat ca nu suntem inscrisi la acest serviciu si din acest motiv el nu poate introduce facturile eliberate de noi ( in luna mai) pe baza carora el a solicitat o rambursare de tva. Dar daca eu nu realizez nicio operatie de compensare tb sa ma inscriu? De aici apar nelamuririle mele....Clientul respectiv a precizat ca va avea un control in aceasta sapt si ca vor sa verifice daca au trecut facturile in serviciul IMI si nu inteleg de ce trebuie sa ne inscriem si noi....
As dori sa stiu daca aveti idee care sunt persoanele juridice obligate la completarea serviciului de compensare gama.imi.ro (precizez ca se face referire la ordonanta 77/1999 cu completarile ulterioare - lipsa de cunostinte si de experienta nu imi permite intelegerea, sa spunem, corecta a documentelor legislative)
Va multumesc!
Răspuns la discuția concediere
Va multumesc foarte mult pentru lamuriri!
Răspuns la discuția concediere
Buna ziua! As dori cateva informatii referitoare la calea pe care ar trebui sa o urmez in situatia cu care ma confrunt: societatea pentru care lucrez detine un punct de lucru pe Sos. Chitila. In decursul noptii de ieri acest magazin a fost jefuit de catre unul dintre angajatii societatii. Acesta a fost surprins chiar de catre politie si arestat, fiind detinut in jur de 6 ore dupa care a fost eliberat. Ce documente ar trebui intocmite si de ce anume avem nevoie pentru desfacerea contractului de munca avand in vedere actiunea comisa de angajat?
Va multumim anticipat!