avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Activitate lidiamatei

Activitate lidiamatei

Răspuns la discuția adeverinta sau diploma
cata_lc2003 a scris:

imi puteti spune va rog frumos care este baza legala conform careia sporul de 15% se poate acorda si in baza adeverintei si nu a diplomei, pentru ca mie mi se refuza acordarea acestui spor pe motiv ca adeverinta nu este suficienta. Va multumesc

Sunt si eu in aceeasi situatie. Lucrez in cercetare, am sustinut teza in 25.05.2009 -am dus adeverinta, am fost confirmata in 14.08.2009 am dus adeverinta. Nu mi-au acordat sporul pe motiv ca nu am diploma. Astazi am dus diploma si mi-au spus ca imi vor da sporul din momentul incheierii noului act aditional adica din 01.01.2010. In ce baza pot sa cer sa imi acorde acest spor retroactiv?
Intre casa bunicii mele (casa a fost construita in 1930) si a vecinului (casa construita in 1999) este o distanta de 1,58 m. Vecinul s-a construit casa pe linia de hotar fara a respecta distanta de 19 dm prevazuta de C.C.
Mai mult decat atat si-a facut geamuri la baie si la bucatarie cu vedere in curtea bunicii mele.

Cui ma pot adresa si ce se poate face pentru a-l obliga sa-si zideasca geamurile?