elis a scris:
Nu cred ca este vorba de citarea in procesul finalizat prin acea hotarare, ci de faptul ca din 2007 si pana in 2008 nu a fost contactat refritor la punerea in executare a celei hotarari.
Defapt din 2005 pana acum nu am fost contactat.
Am preluat in 2000 o societate in Constanta (eu nu sunt din Constanta). La scurt timp dupa a fost spart sediul firmei de unde au disparut printre altele toata arhiva societatii. Dupa ce am depus plangere la politie am plecat din Constanta. Dupa ce somatiile de plata al operatorului de telefonie au ramas fara efect (toate au fost trimise la sediul societatii fara ca eu sa aflu) au declansat procedura de faliment (lucru despre care din nou nu am aflat). MI-au fost solicitate actele firmei(pe care le aveam doar partial si culmea , nu era nici urma ca as fi depus plangere la politie). In concluzia lichidatorului figureaza ca nu am colaborat cu ei (desi am trimis tot ce am avut si am raspuns la tot ce m-au intrebat). A urmat sentinta din 2005 care spunea ca prejudiciul cauzat operatorului de telefonie v-a fi recuperat din averea administratorului. De atunci si pana acum nu am mai fost contactat.
Mentionez ca am incercat sa cad la intelegere cu operatorul respectiv, factura era undeva pe la 200$ , eu m-am oferit sa platesc 15.000.000 Rol, dar ei vroiau minim 40 sau 50 mil. in 48h ca sa renunte la procedura de faliment.
Pe scurt asta e.