avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Activitate shorinbogdan

Activitate shorinbogdan

multumesc pentru ajutor. cred ca am sa fac un sacrificiu financiar si am sa merg la un avocat pentru ca e cam dubioasa treaba cu dosarul meu. Nu mi s-a facut proces verbal, nu s-a inregistrat dosarul, nimeni din politie nu stie daca trebuie sa imi faca proces verbal, daca trebuie sa dau examenul din nou, tot ce mi au spus este ca trebuie sa astept sa vina cazierul persoanei care conducea mopedul....si astept de vreo 2 luni.
Problema este ca nu mi au facut nici un proces verbal. Mi-au dat doar dovada precum ca mi-au retinut permisul si dovada de reparatie a masinii.

Buna ziua,

Pe data de 8 martie am fost implicat intr-un accident rutier. Conducatorul mopedului nu s-a asigurat in schimbarea benzii de mers si a intrat in coliziune cu autovehiculul pe care il conduceam. La testul de alcoolemie mi a iesit 0.25 in aerul expirat, 0.25 la sange la prima proba si 0.15 la a doua proba. Conducatorul mopedului, nu avea asigurare, nu purta casca, la etilotest i a iesit 0.45 in aerul expirat, iar la sange 1.
Pe dovada de reparatie a masinii si celelalte declarartii ale politistilor este specificat ca cel care conducea mopedul este vinovat de producerea accidentului.
Mi-au retinut permisul si mi-au scris pe dovada la dreptul de circulatie: dosar penal, desi, din cate stiu, la alcolemia pe care am avuto trebuia sa imi scrie conrtaventie.
Am fost zilele acestea sa am interesez daca trebuie sa dau examenul din nou p[entru a-mi recupera permisul dupa 3 luni de zile, dar nimeni din politie nu stie ce anume trebuie sa fac. Nici pana in data de azi ei nu au inregistrat dosarul la parchet.
Va rog sa imi spuneti ce ar trebui sa fac si unde ar trebui sa vorbesc sa vad daca imi pot recupera permisul dupa 3 luni de zile, sau trebuie sa ma judec in instanta.
Va multumesc!