avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Activitate A.Guraliuc

Activitate A.Guraliuc

In luna februarie 2009 am achitat impozitele si taxele datorate pe intreg anul 2009. Acum aflu cu stupoare din ziarul local urmatoarele: "Astfel, potrivit viceprimarului Florin Ghiorghita, botosanenii vor fi taxati pentru salubritate cu 4,75 lei pe luna, de persoana, si nu 3,25 lei cat s-a incasat pana acum. Botosanenii care au achitat deja salubritatea pe intreg anul pe vechiul tarif vor trebui sa mai dea o diferenta. „Incepand cu data de 1 mai, se va plati taxa noua. Pentru cei care au platit taxa redusa, le vom trimite o adresa de informare ca vor trebui sa plateasca salubritatea la nivelul taxei noi. "

Este corect si legal ce afirma dl. viceprimar?

Va multumesc!
Acum 2 ani sotul meu a decedat subit. Dupa un an de la moartea sa, am fost citata la un proces intentat cum ca s-ar alfa un copildintr-o relatie extraconjugala a sotului. Zilele acestea s-a dat sentinta: Copilul a fost trecut pe numele sotului. Dupa moartea sotului am facut succesiunea cu cele 2 fete ale mele. Atunci fetele au renuntat in favoarea mea. As dori sa stiu daca fetele mele pot ataca succesiunea , intervenind cel de-al treilea mostenitor. Va multumesc! Natalia Guja