In luna februarie 2009 am achitat impozitele si taxele datorate pe intreg anul 2009. Acum aflu cu stupoare din ziarul local urmatoarele: "Astfel, potrivit viceprimarului Florin Ghiorghita, botosanenii vor fi taxati pentru salubritate cu 4,75 lei pe luna, de persoana, si nu 3,25 lei cat s-a incasat pana acum. Botosanenii care au achitat deja salubritatea pe intreg anul pe vechiul tarif vor trebui sa mai dea o diferenta. „Incepand cu data de 1 mai, se va plati taxa noua. Pentru cei care au platit taxa redusa, le vom trimite o adresa de informare ca vor trebui sa plateasca salubritatea la nivelul taxei noi. "
Acum 2 ani sotul meu a decedat subit. Dupa un an de la moartea sa, am fost citata la un proces intentat cum ca s-ar alfa un copildintr-o relatie extraconjugala a sotului. Zilele acestea s-a dat sentinta: Copilul a fost trecut pe numele sotului. Dupa moartea sotului am facut succesiunea cu cele 2 fete ale mele. Atunci fetele au renuntat in favoarea mea. As dori sa stiu daca fetele mele pot ataca succesiunea , intervenind cel de-al treilea mostenitor. Va multumesc! Natalia Guja