avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Activitate cristi_g

Activitate cristi_g

Răspuns la discuția Amenda spatiu verde !
Aveti perfecta dreptate! Amenda este justificata, dar actiunea agentului de la politie nu este deoarece cred ca a fost o amenda comandata de un individ ca am parcat pe locul lui. Oricum o sa-mi asum vina . O zi buna !
Buna ziua,
Am luat amenda pentru parcarea pe "spatiul verde" de la Politia Comunitara sector 2, Bucuresti . Problema mea este urmatoarea : ce se intelege prin spatiul verde ? Eu am parcat pe o insula cu pamant unde nu se afla nici un fir de iarba, exista doar portiuni asfaltate cu rol de alei, gunoaie si resturi de beton. Motivul nescris al amenzii cred ca este nesimtirea unui locatar din blocurile invecinate ce pretinde a fi locul lui. As vrea daca se poate sa-mi spuneti cum pot contesta amenda primita avand in vedere ca NU am parcat pe iarba sau orice suprafata vegetala . As vrea sa-l actionez in judecata si pe agentul ce mi-a intocmit procesul verbal deoarece acesta nu este justificat.
Astept parere dumneavoatra despre acest caz ! Amenda nu este mare 50 RON dar exista si asta ma deranjeaza cel mai tare.