Am si eu o intrebare legata de pensia alimentara. In cazul in care un parinte (tatal) are doi copii care nu sunt in intretinerea lui, din doua casnicii diferite, ambele incheiate, si inca un copil pe drum (se naste peste aproximativ 3 saptamani) si care va fi in intretinerea lui, care este procentul din salariul net care revine fiecarui copil ca plata a pensiei de intretinere? Multumesc mult, anticipat, pentru lamuririle dumneavoastra.
Multumesc pentru raspuns. As mai avea o intrebare: tinand cont de faptul ca am dreptul la 23 de zile de concediu de odihna anual si ca incepand cu 03.06.2009 intru in concediu de sarcina si lauzie, data aproximativa a nasterii fiind 10.07.2009, puteti sa-mi spuneti cate zile de concediu de odihna pot sa-mi aiu pana la aceasta data?
Multumesc mult:rolleyes:
Buna ziua,
As avea o rugaminte daca ma puteti ajuta. Pe mine ma intereseaza cati bani voi lua indemnizatie de maternitate ( pe perioada celor 126 zile) in conditiile in care in ultimele 6 luni venitul meu brut a fost: luna decembrie 4800 ron, luna ianuarie - 4000 ron, luna februarie - 4000 ron, luna martie - 4000 ron, luna aprilie-4000 ron, luna mai- 4000 RON, iar cel net de 2800 RON. Voi intra in concediul de sarcina si lauzie incepand cu data de 03.06.2009. Persoanele mai mult sau mai putin "avizate" de la departamentul de Resurse Umane din cadrul firmei la care lucrez ziceau ca se calculeaza 85% din venitul net obtinut in ultimele 12 luni, lucru care pe mine, evident, m-ar dezavantaja ( am beneficiat de o marire salariala acum 7 luni. Si daca nu reusesc sa ma inteleg cu ele pe cale amiabila care ar fi optiunile? Multumesc mult