avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Activitate mironbad

Activitate mironbad

Buna seara, va rog sa ma ajutati referitor la urmatoarea problema:

Luni vreau sa depun un dosar de mentiuni la Registru Comertului Constanta pentru mutare sediu acolo, si cesiune parti sociale (mentionez ca societatea este din Bucuresti). Problema este ca in data de 13.11.2009 am depus la Bucuresti o mentiune referitoare la suspendarea activitatii societatii cu termen in 19.07.2009. Cum pot sa fac acum? se suprapun aceste 2 mentiuni? certificatul constator de autorizare al activitatilor la sediu a fost depus o data cu mentiunea de suspendare. Ce cale exista? Se poate retrage dosarul de la Bucuresti? si Cum? cat dureaza?

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Buna ziua,

Am si eu urmatoarea problema: Am vrut sa-mi deschid azi un cont bancar pt. firma. Cei de la banca m-au respins intrucat vezi domne trebuie sa-mi actualizez actul constituv cu noile date din cartea de identitate (mentionez ca mi-am schimbat-o intre timp de la ultima actualizare a actului constituti). Ce trebe facut? Ce acte trebuie sa depun la Registru Comertului? Trebuie cerere de mentiuni? Aveti idee care sunt taxele si valoarea acestora? Multumesc anticipat.