avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale actualizare act constitutiv- schimbare CI ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

actualizare act constitutiv- schimbare CI administrator

Buna ziua,

Am si eu urmatoarea problema: Am vrut sa-mi deschid azi un cont bancar pt. firma. Cei de la banca m-au respins intrucat vezi domne trebuie sa-mi actualizez actul constituv cu noile date din cartea de identitate (mentionez ca mi-am schimbat-o intre timp de la ultima actualizare a actului constituti). Ce trebe facut? Ce acte trebuie sa depun la Registru Comertului? Trebuie cerere de mentiuni? Aveti idee care sunt taxele si valoarea acestora? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 19:30, 25 Mai 2009
Aveti aici ghidul de formalitati: [ link extern ]

Taxele ar trebui sa fie mici, nu publicati nimic in M.O deci sub 100 de lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare domiciliu asociati si administrator Luoana Mihaela Luoana Mihaela Intr-un SRL cu doi asociati sot si sotie , dintre care unul este administrator . Amandoi isi vor schimba domiciliu declarat atat la registrul cemertului si ... (vezi toată discuția)
Deschidere punct de lucru secundar iclaudia19 iclaudia19 buna ziua, ce acte sunt necesare la deschiderea unui punct de lucru la registrul comertului? (vezi toată discuția)
Am o firma infiintata in 1997. paulica_67 paulica_67 Am o firma infiintata in 1997.actul constitutiv s a tiparit pe o coala subtire si mai inchisa la culoare, cum era in acele timpuri. Recent am vrut sa deschid ... (vezi toată discuția)