avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare domiciliu asociati si administrator
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare domiciliu asociati si administrator

Intr-un SRL cu doi asociati sot si sotie , dintre care unul este administrator . Amandoi isi vor schimba domiciliu declarat atat la registrul cemertului si in actul constitutiv . Ce trebuie sa faca in acest context ?
Cel mai recent răspuns: Luoana Mihaela , utilizator 14:17, 12 Decembrie 2012
In principiu sa duca copii dupa noile acte de identitate. In realitate mai nimic, nu este nicio urgenta, puteti rezolva si acest lucru impreuna cu prima modificare consistenta pe care o aveti de facut la registru.
Se poate depune un nou act constitutiv actualizat cu datele de domiciliu schimbate sau se va depune numai copie dupa actele de identitate.
De asemenea, actualizarea se poate face si atunci cand se va opera o alta mentiune la registrul comertului.
Vis-a-vis de ce a spus utilizatorul unmoeglich:
Degeaba duceti copii de pe cartile de identitate; daca nu faceti mentiune prin care declarati modificarea, noile date nu se vor inregistra in Reg.Com.
Ultima modificare: Miercuri, 12 Decembrie 2012
dcba, utilizator
Nu este necesara mentiune, se va face actualizarea datelor asociatilor. Dar pentru a nu plati suplimentar, faceti asa cum v-a sugerat @unmoeglich, respectiv la prima modificare de act constitutiv (spre exemplu o completare de obiect de activitate, schimbare de sediu, administrator, etc.) sau o autorizare de obiect de activitate, depuneti si copie dupa noile acte de identitate.
Pentru utilizatorul @dcba: copiile de care am facut vorbire nu se depun in vant, evident, se completeaza Cererea de inregistrare mentiuni(adica un formular tip), dar, doar atat, nicio alta "mentiune" prin care se declara modificarea.

Alte discuții în legătură

Schimbare adresa domiciliu pt. persoana juridica badila steluta badila steluta daca o persoana ce are in administrare o societate isi schimba adresa de domiciliu iar in actele societatii figureaza la vechea adresa ce modificari se ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social srl herculeroco herculeroco Salut, am si eu cateva intrebari. Am un srl al carui asociat unic si-a schimbat sediul. La registrul comertului depun o cerere de mentiune sau o cerere de ... (vezi toată discuția)
Nou act constitutiv asociat unic eugen82 eugen82 Intr-un srl cu doi asociati unul se retrage - prin hotarire AGA si contract cesiune, celalat asociat devine asociat unic Intrebarea este daca la reg.com. ... (vezi toată discuția)