avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am o firma infiintata in 1997.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am o firma infiintata in 1997.

Am o firma infiintata in 1997.actul constitutiv s a tiparit pe o coala subtire si mai inchisa la culoare, cum era in acele timpuri. Recent am vrut sa deschid un cont la BRD si mi i s au cerut toate actele societatii, cu gand sa le scaneze sa le trimita la Bucuresti, sediul central. Mi a venit raspuns ca actul constitutiv nu a ajuns intr o forma buna, si prin urmare trebuie sa schimb actul. L am rescanat, l am trimis, acelasi rezultat. Mi i s a spus ca trebuie facut alt act. Am fost la judecatorie, ei nu stiu nimic. Ce as putea face? Cred ca pana la urma imi gasesc alta banca.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Octombrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: paulica_67 , utilizator 16:38, 20 Octombrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faceti o actualizare a Actului Constitutiv.
Nu aveti ce sa cautati la Judecatorie, trebuie sa mergeti la Registrul Comertului.
Bună ziua,
Trebuie actualizat actul constitutiv, cu noile date de identificare ale dvs., cât și în ce privește activitățile clasificate conform CAEN Rev.2 (s-au schimbat în trecut). În acest sens se face o mențiune la Registrul Comerțului, iar ulterior puteți merge la bancă, fără probleme.
Dacă aveți nevoie de ajutor pentru dosarul ce se depune la Registrul Comerțului, vă putem ajuta. Detalii găsiți aici: [ link extern ] .
O zi plăcută!
Am intrebat la judecatorie. Mi au spus ca trebuie sa merg la Reg comertului. Aici mi au spus ca atata timp cat nu s a facut nici o modificare, nici ei nu pot face nimic. Halal stat cum isi bate joc de proprii lui cetateni.

Lextor a scris:

Bună ziua,
Trebuie actualizat actul constitutiv, cu noile date de identificare ale dvs., cât și în ce privește activitățile clasificate conform CAEN Rev.2 (s-au schimbat în trecut). În acest sens se face o mențiune la Registrul Comerțului, iar ulterior puteți merge la bancă, fără probleme.
Dacă aveți nevoie de ajutor pentru dosarul ce se depune la Registrul Comerțului, vă putem ajuta. Detalii găsiți aici: [ link extern ] .
O zi plăcută!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune parti sociale si completare obiect de activitate ContSters40598 ContSters40598 1. Am doi asociati cu cate o parte sociala fiecare (din cele 20 parti sociale), in valoare de 15 lei fiecare si de comun acord ei doi vor sa se retraga (nu mai ... (vezi toată discuția)
De azi nu se mai plateste recodificarea..ce facem pt cei care au platit deja????!!1 aleja0821 aleja0821 De azi nu se mai plateste RECODIFICAREA..ce facem pt cei care au platit deja????!! (vezi toată discuția)
Doresc sa adaug obiecte de activitate la firma mea rual rual Buna ziua Doresc sa adaug obiecte de activitate la firma mea. Pentru aceasta trebuie sa actualizez actul constitutiv. Intrucât firma este din 1996 in actul ... (vezi toată discuția)