avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Doresc sa adaug obiecte de activitate la firma mea
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Doresc sa adaug obiecte de activitate la firma mea

Buna ziua
Doresc sa adaug obiecte de activitate la firma mea. Pentru aceasta trebuie sa actualizez actul constitutiv. Intrucât firma este din 1996 in actul constitutiv sunt obiecte de activitate din Rev.1. Trebuie sa le modific si pe acestea după Rev.2, sau numai pe cele noi ?
Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 3 August 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:57, 3 August 2020
Trebuie sa le modificati si pe acelea după Rev.2. Megeti la registrul comertului, la ghiseu, si va ajuta ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schelele metalice- Cristina.P Cristina.P Am si eu cateva intrebari referitor la codul caen. As vrea sa stiu vanzarea si inchirierea de schele metalice in ce cod se incadreaza ? Din pacate doamnele de ... (vezi toată discuția)
Modificare obiect de activitate marianna marianna pentru modificarea obiectului de activitate secundar, (adaugire) , trebuie prezentat la registrul comertului si statutul modificat, sau este indeajuns ... (vezi toată discuția)
Adaugare cod caen fanatik fanatik Buna ziua, Pentru adaugarea unui cod caen in certificatul constatator de ce acte am nevoie? Care este costul pentru acesata operatiune? Mentionez, se va ... (vezi toată discuția)