avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Adaugare cod CAEN
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Adaugare cod CAEN

Buna ziua,
Pentru adaugarea unui cod caen in certificatul constatator de ce acte am nevoie? Care este costul pentru acesata operatiune? Mentionez, se va adauga un singur cod caen la celelalte existente.
Cel mai recent răspuns: emillius , utilizator 09:54, 15 Septembrie 2014
Gasiti detalii aici:
[ link extern ]
Daca exista in actul constitutiv al societatii lucrurile sunt destul de simple: megeti la registrul comertului completati o cerere de inregistrare titpizata, declaratia model 3, anexati certificatul constatator pe care il aveti si achitati in jur de 110 ron. Daca nu aveti in actul constitutiv acel cod, pe langa actele enumerate mai sus mai aveti nevoie de o hotarare a asociatilor prin care se largeste obiectul de activitate, act constitutiv actualizat iar depunerea actelor va fi in jur de 350 ron. Evident redactarea actelor mai costa in jur de 300 ron.
Cererea tip
Actul modificator (hotarare AGA, decizie Asociat Unic)
Word Countul acesteia
Act constitutiv actualizat

[ link extern ]
pentru mai multe detalii

In jur de 300 lei sunt taxele.
Va multumesc pentru informatii!
Taxele sunt aceleasi indiferent de numarul de coduri CAEN pe care le solicitam?

Alte discuții în legătură

Recodificare coduri caen Adrian Buta Adrian Buta Am eliberat ultimul certificat constatator de la onrc ,in data de 12.01.2009. Vreau sa-mi reactualizez codurile caen si sa schimb domeniul de activitate ... (vezi toată discuția)
Cat costa aprox adaugarea codurilor caen? Frezia84 Frezia84 Am si eu o intrebare va rog, care este costum aproximativ (la Registru) pentru adaugarea de noi coduri caen? (vezi toată discuția)
Cod c.a.e.n ContSters236592 ContSters236592 Voi reactualiza actul constitutiv unde am cateva sute de coduri c.a.e.n daca il reactualizez vreau sa mai adaug 3 coduri se poate. (mentionez ca eu asociatul ... (vezi toată discuția)