avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod C.A.E.N
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod C.A.E.N

Voi reactualiza actul constitutiv unde am cateva sute de coduri c.a.e.n daca il reactualizez vreau sa mai adaug 3 coduri se poate. (mentionez ca eu asociatul si admin. voi redacta noul act constitutiv) tr. sa mai pltesc ceva pt. aceste coduri sau o alta autorizatie ... sau pot umple la greu actul cu toate codurile care lipsesc din cel actual:?
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 22:58, 13 Mai 2012
Faceti o hotarare a asociatilor la care atasati contorul cuvintelor cuprinse in acest act. Pe langa aceasta trebuie sa intocmiti un act constitutiv actualizat prin care aduceti la zi modificarile. Daca doriti sa si autorizati vreo activitate suplimentar trebuie sa completati declaratia model 2 sau 3 dupa caz. Strict pentru inregistrarea suplimentara a trei coduri, a autorizarii lor si a actului constitutiv actualizat daca acestea le redactati dvs. veti scoate din buzunar in jur de 300 ron. Redactatul actelor daca le faceti la registrul comertului va mai costa inca cel putin pe atat.
deci inteleg ca e mai bine sa ma ocup eu scap mia ieftin ?
Daca aveti idee cum se intocmeste hotararea si actul constitutiv actualizat faceti o economie de 350 ron.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe modificari registrul comertului bogdanch bogdanch Vreau sa inlocuiesc administratorul societatii unde sunt asociat unic si sa modific 5 coduri CAEN. Cineva mi-a spus aceste modificari vor costa in jur de 500 ... (vezi toată discuția)
Adaugare cod caen fanatik fanatik Buna ziua, Pentru adaugarea unui cod caen in certificatul constatator de ce acte am nevoie? Care este costul pentru acesata operatiune? Mentionez, se va ... (vezi toată discuția)
Act constitutiv reactualizat mihnevicim mihnevicim Unul dintre asociati isi cesioneaza partile sociale ; societatea nu are codul CAEN reactualizat si, pe langa dosarul de cesiune depune si dosarul pentru ... (vezi toată discuția)