avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cat costa aprox adaugarea codurilor caen?
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cat costa aprox adaugarea codurilor caen?

Am si eu o intrebare va rog, care este costum aproximativ (la Registru) pentru adaugarea de noi coduri caen?
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 21:50, 15 Mai 2012
adaugarea de coduri caen presupune si redactarea actului constitutiv actualizat circa 500 lei
Completarea cu obiecte de activitate se face prin hotararea asociatilor, deci trebuie redactata hotararea AGA, pe langa actul constitutiv actualizat. Daca vreti sa le si autorizati treebuie sa predati certificatul constator pe care il aveti acum deoarece vi se va elibera altul in baza declaratiei model 3 pe care trebuie sa o intocmiti.
Deci daca nu sunt prevazute codurile respective in actul constitutiv, trebuie efectuate formalitatile de mai sus iar costul la registru este de aprox 500 lei...cu tot cu autorizare?..Stiti cumva si care este pretul pentru autorizarea unui cod deja existent in actul constitutiv?
Va multumesc frumos.
Da. Pentru o singura autorizare in jur de 100 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaugare cod caen fanatik fanatik Buna ziua, Pentru adaugarea unui cod caen in certificatul constatator de ce acte am nevoie? Care este costul pentru acesata operatiune? Mentionez, se va ... (vezi toată discuția)
Recodificare coduri caen Adrian Buta Adrian Buta Am eliberat ultimul certificat constatator de la onrc ,in data de 12.01.2009. Vreau sa-mi reactualizez codurile caen si sa schimb domeniul de activitate ... (vezi toată discuția)
Adaugare cod caen MIRELA DOBOSAN MIRELA DOBOSAN Am o firma nou infiintata si nu am stiut ca mai imi trebuie un cod caen pt activitatile ce le desfasor. As dori sa stiu ce acte imi trebuie pt. a adauga un cod ... (vezi toată discuția)