avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Adaugare cod caen
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Adaugare cod caen

Am o firma nou infiintata si nu am stiut ca mai imi trebuie un cod caen pt activitatile ce le desfasor. As dori sa stiu ce acte imi trebuie pt. a adauga un cod caen si cit m/ar costa. Este vb. despre codul 9604 activitati de intretinere corporala
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 15:27, 22 Martie 2010
Va prezentati la ORC cu hotararea AGA, insotita de act constitutiv reactualizat, cerere si declaratia model III.
multumesc frumos dar as fi vrut si un cost aproximativ si as mai vrea sa stiu unde reactualizez actul constitutiv
Va puteti adresa ORC -Biroul de consultanta, atat pentru redactarea hotararii AGA, cat si a actului constitutiv reactualizat. In acest caz estimez costurile catre ORC la aprox. 500 lei.
Sau puteti redacta Dvs. toate actele, si va prezentati la ORC pentru inregistrare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare denumire societate comerciala si cod caen andreea20ro andreea20ro Buna ziua,doresc sa schimb denumirea unei societati comerciale si activitatea principala a firmei cu alt domeniu de activitate.poate cineva sa imi explice ce ... (vezi toată discuția)
Adaugarea unor coduri caen in actul constitutiv si autorizarea lor la punctul de lucru Flory111 Flory111 Buna ziua, Detin un cabinet de intretinere corporala si cosmetica unde am cod principal de activitate 9604 si secundar 9602. As vrea sa adaug in actul ... (vezi toată discuția)
Cesionare/vinzare firma ContSters262343 ContSters262343 Buna Ziua, As dori sa stiu pasii stricti de urmat pentru a putea cesiona/vinde firma mea, tot ce stiu este ca se realizeaza prin registrul comertului . ... (vezi toată discuția)