avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale modificare obiect de activitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

modificare obiect de activitate

pentru modificarea obiectului de activitate secundar, (adaugire) , trebuie prezentat la registrul comertului si statutul modificat, sau este indeajuns hoatararea actionarilor si actul aditional ?(actul aditional trebuie certificat la notar?)
e vorba de un SRL cu 2 actionari

va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: maria3000 , utilizator 17:59, 30 Martie 2009
trebuie hotararea asociatilor si actul constitutiv actualizat, plus cerere de inscriere mentiuni si taxe (atat taxe de registru, cat si taxa judiciara)

Ca informatie suplinetara SRL-ul are asociati, nu actionari
Actul modificator (hotarare AGA sau act aditional) poate fi si sub semnatura privata. Este necesar si Actul constitutiv actualizat. Gasiti aici documentele necesare: [ link extern ]
Succes!

Multumesc!
As mai avea 2 intrebari:

1. Sa inteleg ca este indeajuns Hot.AGA, nu si actul aditional?

2. Nu stiu unde sa incadrez activitatea la codurile CAEN, dar eu trebuie sa le aleg dinainte de inregistrarea la Registrul Comertului, de vreme ce Statutul trebuie modificat?
1. sunt de ajuns hotararea aga si actul constitutiv actualizat, din cauza celui din urma nu e nevoie de act aditional;
2. presupun ca stiti ce vreti sa adaugati, asa incat incadrarea in CAEN nu ar trebui sa fie dificila. Daca nu va descurcati, postati aici si poate reusim sa va ajutam, deoarece e obligatoriu sa aveti tot obiectul de activitate codificat inainte sa solicitati inregistrarea mentiunii la registrul comertului.
Buna ziua tuturor!!!
Am o problema pe care trebuie sa o rezolv cat se poate de repede, de aceea va rog din suflet sa ma ajutati cu un raspuns:
pentru prima data am ocazia sa fac si eu un contract mai serios pe firma mea dar imi este teama deoarece principalul obiect de activitate este contabilitate primara iar cel pe care trebuie sa fac contractul (trecut in statut) este intretinere si curatenie cladiri. intrebarea mea este urmatoarea:
- pot face acest contract daca acest obiect nu este principal,adica este deajuns ca il am doar in statut?
eu m citit mai demult (din intamplare) un articol referitor la acest aspect in care spuinea ca pot face asta daca obiectuil respectiv produce mai mult sau mai putin de 50% din venit. imi cer scuze dar nu mai retin ce am citit atunci.
Va rog mult sa ma ajutati caci azi m-a sunat presedintele asociatiei respective si mi-a spus sa merg miine dupa amiaza la sedinta ca sa finalizam termenii contractului iar eu nu stiu daca pot face acest contract si daca imi mai trebuie si alte documente.
Va multmesc mult,mult si din tot sufletul!!!#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare act constitutiv antispam antispam Buna ziua si bine v-am gasit. Am fost de curand la Registrul Comertului pentru a afla de ce am nevoie pentru a prelungi mandatul (expirat) al ... (vezi toată discuția)
Introducere obiecte secundare de activitate robertsega32 robertsega32 Cat costa sa introduci doua obiecte secundare de activitate in statut? Se publica un Monitorul Oficial tot statutul modificat, sau doar mentiunea privind ... (vezi toată discuția)
Acte necesare la registru pt. numire administrator srl eugen82 eugen82 Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la intrebarea ce acte sint necesare la Of.Reg.Comertului pentru numirea unui nou administrator. Ma intereseaza defapt ... (vezi toată discuția)