avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale deschidere punct de lucru secundar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

deschidere punct de lucru secundar

buna ziua,
ce acte sunt necesare la deschiderea unui punct de lucru la registrul comertului?
formalit nec deschid pc de lucru nu efect la regis comertului ci la dir financ din loc unde se va desfas activit.
vi se cer ffff multe formalit. luati leg cu dir finant pb.
va recomand deschid unei filiale/sucursale care se face la regis si pt care aveti nevoie de urm acte: hot aga pt deschid filialei/sucursalei, act constit actualizat, contr de comodat pt spatiu(dc este intr-un bloc de locuinte= acordul locatarilor), CF actualizat, rezerv de nume in jud in care deschideti succ/filiala, aviz pompieri,
cerere de inregistrare (formular tip ORC), hotarare AGA, dovada sediu ( copie), declaratie tip model 1 sau 2 (formular ORC), dovada platii tarifelor ( de registru si publicare Monitorul Oficial). Gasiti toate aceste informatii pe sit-ul ORC ( inclusiv formularele).
In afara de cele enuntate de trm mai trebuie certificat fiscal de la primarie precum ca aveti impozitele si taxele achitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare firma sau punct de lucru (persoana juridica straina) cosminbarbu cosminbarbu Buna ziua, As avea si eu o intrebare. O persoana juridica straina care doreste sa-si extinda afacerea in Romania cum ar fi mai bine sa procedeze, sa-si ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru deschiderea unui punct de lucru Cristhine Cristhine Buna ziua! Care sunt actele/aprobarile/documentele necesare pentru deschiderea unui punct de lucru al unui ONG? (vezi toată discuția)
Sediu social just.rain just.rain Daca o firma isi muta sediul social dintr-un birou in altul, dar la aceeasi adresa (in aceeasi cladire), trebuie facute formalitati suplimentare (hot aga), sau ... (vezi toată discuția)