avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters88981

Activitate ContSters88981

Ce fac , in conditiile in care constat ca unul dintre coasociatii mei(suntem 3 intr o firma , cu 33.33% fiecare), in ultimile 6 luni si a infiintat o noua firma, avand ca obiect principal de activitate acelasi cu cel al firmei "mama" si ,si a trecut tot ce insemna contracte clienti , pe noua lui firma?
Mai mult, ne am trezit ca intr una din zile au disparut din depozite multe "marfuri", apartinad clientilor nostri, mutate fiind intr un depozit propriu al acestuia.
Mentionez ca acest asociat era unul dintre administratorii firmei de baza, cu drepturi depline,iar acum vrea sa iasa din actionariatul firmei .El se ocupa de administrarea si organizarea unui departament important in cadrul firmei 'mama', alt actionar, care este Director General, de un alt departament al acesteia, iar cel de al treilea(acesta fiind al 2 lea adminstrator),era doar actionar, fara a fi implicat, in operational.
Site ul firmei "mama" a fost substiutuit ca fiind site ul noii firme si mai mult, chiar domeniu acesteia, a devenit proprietate a noii firme.Bineinteles , o parte din angajatii actuali sunt obligati sa treaca pe noua firma, a lui.
Va multumesc in asteptarea unui raspuns!