avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Activitate OPREA FLORENTINA

Activitate OPREA FLORENTINA

CE ACTE IMI TREBUIESC ?
CE AUTORIZATII?
CE TREBUIE SA FAC PENTRU A AVEA O STATIE GPL:(
Discuție decizie pensie
un pensionar dispune de decizie de incetare a activitatii la un loc de munca anterior.Cand s-a cerut recalcularea pensiei cei de la CASA JUDETEANA DE PENSII a raspuns ca recalcularea nu se poate realiza in acea perioada pentru ca pensionarul nu figureaza cu declaratie la CASA DE PENSII cu toate ca el are decizie de incetare a contractului de munca .
Cui sa se adreseze ,ce sa faca?
Răspuns la discuția SOMERA AFLATA IN POSTNATAL
Deci este legal sau sa renunt pana nu este prea tarziu?
pana acum am realizat venituri ca sa le zic asa pana in 200 lei.Ce sa fac sa renunt ?Cu cine as mai putea sa iau legatura pentru a nu face o ilegalitate in cazul in care este o ilegalitate.;)
Nu m-am angajat cu carte de munca este un fel de contract de colaborare ceva de genul acesta .Nu mi s-a cerut nimic inafara de buletin si cazier .
Mai am o intrebare daca nu sunt prea indiscreta .Acum 2 luni m-am inscris la o societate de asigurari .Eu sunt dupa cum v-am spus somera (postnatal) ,am voie sa ma inscriu la aceasta firma ?Am intrebat la aceasta firma daca este legal si a raspuns afirmativ .Mi s-a spus ca daca nu depasesc suma pe care o ia un somer nu se intampla nimic.
dvs.ce parere aveti?
Din somaj am intrat in postnatal .O persoana aflata in aceasta situatie poate vira ceva la fondul de pensii.
Zilele trecute am primit de la banca care administreaza fondul meu de pensii o instiintare cum ca pe anul 2008 nu s-a virat nimic la fondul de pensii.Este o greseala a AJOFM sau nu pot vira nimic la fondul de pensii daca sunt in postnatal.?