Indraznesc sa va mai cer ajutorul, acum o saptamana am avut iarasi proces, s-a depus intampinare si reconvetionala, dar avocatul meu fiind reprezentat de alt avocat,dansul este in concediu, iar eu nu stiu ce se va intampla la urmatorul proces daca eu va trebui sa aduc instantei anumite dovezi sau trebuie sa astept sa vad ce pretentii va cere fostul sot.Va cer aceste sfaturi deoarece eu am gasit de munca in strainatate pentru cateva luni si voi lasa sa ma reprezinte avocatul meu, numai ca in situatia de fata sunt tare nelinistita dar nu am alta solutie, sper sa ma intelegeti,
In mare as vrea sa stiu ce se va intampla la urmatoarea infatisare, daca eu nu ma voi prezenta la proces vor fi probleme sau dezavantaje?.Va multumesc foarte mult.
Va multumesc foarte mult pentru informatiile obtinute in cadrul acestui forum.Am angajat un avocat deja am avut si prima infatisare numai ca nu am fost destul de informata.O sa va tin la curent si sper sa fi fost doar din "lipsa de timp "acum la inceput...inca odata mii de multumiri
Bine v-am gasit, va scriu in speranta ca voi primi lamuriri in ceea ce privesc problemele acestui partaj, va multumesc.
Am fost casatorita aproape 20 de ani iar in anul 2003 am divortat, in timpul casatoriei am cumparat un apartament de la stat s-a platit un avans din jumatatea apartamentului apoi in rate, timp de un an f.sotului i s-a oprit pe statul de plata diferenta.Apoi mama f.sotului ne-a facut acte de vanzare cumparare cu clauza de intretinere pentru o casa de la tara, noi am ridicat o alta casa in locul celei care a fost.Mentionez ca pe cele doua contracte a imobilelor suntem trecuti amandoi soti si am contribuit la tot ce am realizat amandoi .Dupa ce am divortat f.sotul s-a mutat la casa de la tara iar eu am ramas in apartament cu doi copii trecuti de majorat.Problema este ca in momentul cand a plecat f.sotul a luat foarte multe bunuri de valoare din casa( de uz casnic, bijuterii, electrocasnice,un automobil Dacia s.a) printre care toate actele chiar si buletinul meu.Cand el sa mutat au fost lasate si unele datorii pe care eu le-am achitat.In momentul de fata el a deschis actiune de partaj doar pentru apartament.Va rog sa imi spuneti ce sanse sunt sa imi ramana mie apartamentul iar eu sa-i cedez partea mea pentru casa de la tara, el nu vrea sa ajungem la nicio intelegere.Ce trebuie sa fac, ce dovezi imi trebuiesc,cum trebuie sa procedez.Va multumesc.