avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Activitate ananikol

Activitate ananikol

Lucrez într-o instituţie guvernamentală, încadrată ca referent IA-V. În luna februarie am luat licenţa la Universitate din Bucureşti, Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială (5 ani). În ciuda faptului că în departamentul meu lucrează oameni care au pregătiri diverse (artă, economie, ing.,drept, agronomie, etc.), iar eu fac practic aceiaşi muncă, cererea mea de fi încadrată pe studii superioare a fost refuzată.(de fapt nu am primit nici-un răspuns, cu toate că am revenit cu altă cerere). Mai mult de atât, când am cerut la Serviciul Personal să-mi treacă Facultatea în cartea de muncă am fost refuzată, pe motiv că nu se trece decât dacă mă trece pe studii superioare. Eu ştiam că toate cursurile se trec la rubrica de studii şi mi se pare ciudat ca studiile unuversitare să nu se treacă. Am făcut cerea de transformare a postului din studii medii în studii superioare deoarece mai mulţi colegi de-ai mei care au terminat SPIRU HARET (psihologie, sociologie, drept, etc.) au fost trecuţi pe studii superioare, chiar şi după ce am făcut eu cerearea. Nu ştiu cum să procedez şi mi se pare ciudat ca U. B să nu fie recunoscută într-o astfel de instituţie, iar o Facultate care se spune că tr. să ai şi Masterul ca să fie recunoscută, este luată în seamă. Nu ştiu cum să procedez în această situaţie şi vă rog să mă ajutaţi cu ceva sfaturi. Vă mulţumesc.